Hold dit næste seminar på Dutrupgaard

Dutrupgaard er et motiverende møtested med helt særlige rammer for fordybelse. Stedet egner sig godt til seminar, forfatter – og kunstnerophold, vennetræf eller bare timeout fra en travl hverdag.

Vi har 10 gæsteværelser, venlige stuer, bibliotek, værksted for billedkunst, vinkælder og en mødesal for 100 personer, hvor vi kan dække op til 80 gæster. Vores køkken byder på en smagfuld og lækker menu, baseret på gode, lokale råvarer. 

Dutrupgaard har en spænende historie, hvor mange danske kulturpersonligheder har besøgt stedet. Gården er omgivet af en smuk park med mange sjældne planter, centralt placeret i Kongernes Nordsjælland, kun 30 minutters kørsel fra Københavns centrum. Kronborg slot, Louisiana kunstmuseum, skov og strand ligger i vores nærområde. 

 

Flere forfattere og kunstnere har haft længere ophold i vores smukke og inspirerende omgivelser. Her er et par udpluk af deres oplevelser:

“Stedet er unikt – sengene er dejlige og maden sublim.”

“Jeg kunne ikke på forhånd have forestillet mig et mere perfekt sted at finde ro til mit arbejde.”

“Måske er det stedets fokus på dialog og refleksion som har bidraget til at arbejdsdagene blev frugtbare.”

“Thank You for the fantastic and inspiring environment, lovely food and nice atmosphere. It has been a very creative week with friendly people around.”

“Jeres gæstfrihed, jeres æstetik, jeres sted og jeres mad er fantastisk.”

“Vi har alle følt os i den syvende himmel. En himmel med god karma, fred til fordybelse og herlig samvær. Tak for det hele!”

 

dutrupgaard_030616_032w

Tryk på billedet for at se flere billeder af Dutrupgaard

 

 

 

”Dutrupgaard er stedet for gode tanker og vigtige beslutninger”

Dutrupgaard har siden sin opførelse i 1870 bl.a. fungeret som kur- og rekreationssted for en række kendte personer fra det danske kultur- og samfundsliv. I 2013 blev gården overtaget af det norske ægtepar Birgitte og Petter Gilsvik. Petter og Birgitte har renoveret Dutrupgaard nænsomt og smagfuldt med respekt for stedets historie. Deres store netværk af kunstnere, forfattere, musikere, journalister og samfunds-engagerede personligheder bidrager til, at stedet igen er et mødested for kultur, refleksion og udvikling.

Dutrupgaard er et motiverende mødested med helt særlige rammer for fordybelse. Stedets atmosfære, historie, natur og rolige omgivelser inspirerer til skabende og kreative processer. Nyd de smukke billeder fra Dutrupgaard her.

Dutrupgaard er også ægteparrets hjem og fungerer tillige som atelier og refugium for billedkunstnere og forfattere.  Birgitte driver sit Atelier Blaa og galleri herfra.

Her er samspil og åbenhed

Dutrupgaards specielle rammer gør stedet velegnet til kulturelle arrangementer, tænketanke, bestyrelsesmøder, venne-seminarer og kurser.  I løbet af året inviterer ægteparret Gilsvik i samarbejde med programrådet for Dutrupgaard til demokratisaloner og filosofiseminarer samt til lederkurser for virksomheder, der værdsætter at arbejde i unikke rammer. For stedets gæster tilbyder gården endvidere at arrangere særlige huskoncerter, forfattermøder, museumsbesøg samt ture til slotte, skove og strande.

Velkommen til en verden af udsyn og indsigt

Dutrupgaard stiller alle moderne mødefaciliteter til rådighed for større og mindre arrangementer, fra seminarer med 110 deltagere til små grupper. Dutrupgaard kan både tilbyde dagsarrangementer og overnatning med fuld forplejning. Gårdens tre længer rummer 8 gode dobbeltværelser, moderne mødefaciliteter, hyggelige stuer, bibliotek, værksted for billedkunst, indendørs swimmingpool, et grønt køkken – alt sammen i pragtfulde omgivelser kun 30 min. kørsel fra centrum af København.

Endelig kan Dutrupgaard med sit omfattende netværk af kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere tilbyde at tilrettelægge hele eller dele af et ophold og sikre et optimalt udbytte.

Download vores Informationsfolder eller tag kontakt til os, såfremt I har særlige ønsker, så skræddersyr vi jeres ophold. Vi glæder os til at byde jer velkommen til hverdag eller fest. 

På gensyn,

Birgitte og Petter Gilsvik