Et begivenhedsrigt forår på Dutrupgaard

27 Jun  0 Dutrupgaard

Maj og juni har været travle måneder. Vi har blandt andet lige haft besøg af en litteraturgruppe, som afholdte et litteraturseminar her på Dutrupgaard.
Men der har været mange andre spændende mennesker, som på Dutrupgaard har fundet en oase til både arbejde og fest.

Demokrati og børnehaver

Vi har blandt andet haft tolv nordiske forskere på besøg i en uge, som arbejdede med et bogprojekt om børnehaven som en dannelsesarena. Det blev der skrevet en artikel om i Helsingør Dagblad – du kan læse den her:

Demokrati og sankthans_Helsingør Dagblad maj 2016

Dutrupgaard er stedet hvor flere har kunnet finde roen til at få gjort arbejdet færdigt.

Vi har også haft flere forfattere og kunstnere som har fundet ro og inspiration til at færdiggøre deres projekter. En norsk forsker brugte Dutrupgaard som refugium til at skrive videnskabelige artikler om ledelse og kreativitet.

Fest i hyggelige omgivelser

Der har også været plads til fest og musik på Dutrupgaard.

60 dejlige mennesker afholdte en privat fest her og nød de dejlige omgivelser og den smukke og inspirerende atmosfære Dutrupgaard har.

Sankt Hans aften var der grillmad og intim koncert med Kjell Inge Torgersen, der gav en uforglemmelig aften for de ca. 90 mennesker, der havde fundet vej ud til Dutrupgaard.
Se stemningsbilleder her:

Kjell Inge Torgersen gav Sankthans aften en dejlig koncert

Kjell Inge Torgersen gav Sankthans aften en dejlig koncert

 

 

 

 

 

Vi skal hilse fra Kjell Inge Torgersen til alle de fremmødte. Han havde en dejlig oplevelse sammen med jer:

Dutrupgaard, ei kvila i skogen.

Elegant, lunt og lekkert. Takk for invitasjon til å dele ord og tonar under dykkar St. Hans-fest 2016. Vakre Dutrupgaard utstråler både gamal storheit og ny gjestfriheit – og vertskapet, Birigitte og Petter, er særdeles hyggelege og kunnskapsrike. Dei deler villig av gode historiar – og skaper også stort rom for eigentid og privatliv. Ein utmerka kombinasjon. Eg kan anbefala ein tur – eller to hit!

Kjell Inge Torgersen

Vi hilser også alle jer venner af Dutrupgaard en rigtig god sommer.

Comments are closed.