Faciliteter

Velkommen-til-Dutrupgaard

Dutrupgaard – et motiverende mødested

Dutrupgaard har siden sin opførelse i 1870 bl.a. fungeret som kur- og rekreationssted for en række kendte personer fra det danske kultur- og samfundsliv. I 2013 blev gården overtaget af det norske ægtepar Birgitte og Petter Gilsvik. Petter og Birgitte har renoveret Dutrupgaard nænsomt og smagfuldt med respekt for stedets historie. Deres store netværk af kunstnere, forfattere, musikere, journalister og samfunds-engagerede personligheder bidrager til, at stedet igen er et mødested for kultur, refleksion og udvikling.

Dutrupgaard er et motiverende mødested med helt særlige rammer for fordybelse. Stedets atmosfære, historie, natur og rolige omgivelser inspirerer til skabende og kreative processer.

Dutrupgaard er også ægteparrets hjem og fungerer tillige som atelier og refugium for billedkunstnere og forfattere.  Birgitte driver sit Atelier Blaa og galleri herfra.

Her er samspil og åbenhed

Dutrupgaards specielle rammer gør stedet velegnet til kulturelle arrangementer, tænketanke, bestyrelsesmøder, venne-seminarer og kurser.  I løbet af året inviterer ægteparret Gilsvik i samarbejde med programrådet for Dutrupgaard til demokratisaloner og filosofiseminarer samt til lederkurser for virksomheder, der værdsætter at arbejde i unikke rammer. For stedets gæster tilbyder gården endvidere at arrangere særlige huskoncerter, forfattermøder, museumsbesøg samt ture til slotte, skove og strande.

Velkommen til en verden af udsyn og indsigt

Dutrupgaard stiller alle moderne mødefaciliteter til rådighed for større og mindre arrangementer, fra seminarer med 40 deltagere til små grupper. Dutrupgaard kan både tilbyde dagsarrangementer og overnatning med fuld forplejning. Gårdens tre længer rummer 7 gode dobbeltværelser, moderne mødefaciliteter, hyggelige stuer, bibliotek, værksted for billedkunst, indendørs swimmingpool, et grønt køkken – alt sammen i pragtfulde omgivelser kun 35 min. kørsel fra centrum af København.

Endelig kan Dutrupgaard med sit omfattende netværk af kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere tilbyde at tilrettelægge hele eller dele af et ophold og sikre et optimalt udbytte.

Følg med på www.dutrupgaard.dk for information om program eller Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder.