Forside indlægLænges du efter at trække stikket ud? Så står vi klar til at modtage dig til et afslappende weekendophold på Dutrupgaard – eksklusivt i sommerperioden fra den 3. juli 2015 til 6. september 2015. 

Et besøg på charmende Dutrupgaard i Nordsjælland byder på hjemlig atmosfære, fantastisk natur lige uden for døren og hyggelig, personlig betjening.

Nordsjælland har det hele; strand, skov og slotte. Tæt på shopping i København, kunst på Louisiana Museum, Karen Blixens hjem i Rungstedlund og Hamlets Kronborg.

Nyd solen og indtag et måltid under vinranken eller tag en afkølende dukkert i vores indendørs svømmebassin.

Tag fri fra hverdagen

Vi tilbyder et weekendophold inklusiv morgenmad fra kr. 1.850,- for 2 personer i 2 nætter på dobbeltværelse. Ekstra døgn koster kr. 750,-.

Dutrupgaard kan arrangere guidede turer til nærliggende museer og slotte, og vi tilbyder også cykeludlejning. Du kan også bestille frokost og aftensmad fra vores smagfulde køkken.

Du finder os på Kongevejen, tæt på Prøvestenscentret.  Snekkersten station og Helsingør station er de nærmeste stationer; ca. 4 kilometers kørsel. Og bus 353 fra Helsingør station kører næsten lige til døren. Der går tog fra Kastrup Lufthavn og Københavns Hovedbanegård til Helsingør.

En uforglemmelig oplevelse

På Dutrupgaard vil du opleve, at de grønne omgivelser helt naturligt får dig til at geare ned – og når du lander på gårdspladsen er du langt væk fra storbyens jag og stress.

Om sommeren trækker vi udendørs på terrassen, hvor du kan nyde vores store have. Få dig en stille tankestund ved det lille gadekær, kør en cykeltur ud i det grønne landskab og sæt dig ved vores hyggelige udendørs pejs i de lune sommernætter.

Det eneste, der trækker dig tilbage til vores hyggelige hus er duften fra køkkenet – af lækker økologisk mad tilberedt helt fra bunden – og specielt til dine smagssanser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et weekendophold og give dig en ganske særlig oplevelse.

Kontakt os og bestil dit weekendophold

Se billeder af vores ni gode værelser og andre faciliteter 

Comments are closed.